Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:17:21 (inci) Blusinstallatie Oms Maagjesbolwerk Sprinkler Winkels Oms 700342 Jufferenwal... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Bevelvoerder)
zondag 23 juli 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|07

STROE - De brandweer moest zaterdagmiddag uitrukken voor een brand in Stroe. Bij aankomst bleek het te gaan om een klein brandje in een schuur aan de Gruttoweg.

 

De brandweer had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is onbekend.

GISTEREN 22|07

LUNTEREN - Zaterdagmiddag omstreeks 15:00 uur is een motorrijdster gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Lage Veldweg met de Hammerdijk in De Valk.

 

De gewonde motorrijdster maakte deel uit van een groep motorrijders. Deze reden op de Lage Veldweg komend vanaf de Meulunterseweg. De auto kwam vanaf de Hammerdijk in de richting van de Lage Veldweg. Vermoedelijk heeft de motorrijdster de auto over het hoofd gezien, dit in combinatie met dichte begroeiing van bomen die op de kruising aanwezig is. De motorrijdster is met verwondingen ...

1/1

GISTEREN 22|07

RIDDERKERK - Een bestuurster van een personenauto is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op een rotonde aan de Vlietlaan in Ridderkerk, ze reed een rotonde op en zag daarbij vermoedelijk een ander voertuig over het hoofd.

 

De dame reed de rotonde op en werd vol in de flank geraakt door een automobilist die al op de rotonde reed, de laatste kon een aanrijding niet voorkomen en klapte vol op het achterportier van de tegenpartij. De aangereden auto werd enkele meters meegesleept en omgeduwd, de klap is behoorlijk groot geweest.

 

De bestuurster van het aangereden ...

1/1

GISTEREN 22|07

EMMEN - FC Emmen oefent aanstaande dinsdag niet tegen het Engelse Plymouth Argyle FC, maar tegen Vitesse. Het duel tegen de eredivisieclub wordt op het sportpark van RKSV Driel gespeeld en begint om 14.30 uur.

 

Tot en met gisteren voerde de leiding van de Drentse club nog gesprekken met de gemeente Hengelo om het duel tegen Plymouth Argyle door te laten gaan, maar dit bleek niet haalbaar. 

1/1

GISTEREN 22|07

COEVORDEN - Drieluik Kinderopvang is door de rechtbank failliet verklaard. De stichting telt zes kinderdagverblijven, vijf buitenschoolse opvangen (bso's) en een gastouderbureau in de gemeente Coevorden.

 

Drieluik, dat sinds 2002 bestaat, heeft locaties in Sleen, Schoonoord, Dalen, Oosterhesselen, Aalden, Geesbrug en Zweeloo.

 

Curator Jan van Burg heeft alle 51 medewerkers ontslag aangezegd, schrijft Dagblad van het Noorden. Desondanks draait het bedrijf nog wel, omdat er wordt gerekend op een doorstart. Of daar al een partij voor in beeld is, is nog onduidelijk.

 

Geen ...

1/1

GISTEREN 22|07

VELP - In Velp zijn vrijdag twee bejaarde vrouwen van hun sieraden beroofd. Dat gebeurde in beide gevallen door een vrouw die de weg vroeg naar het ziekenhuis. Dankzij de signalementen die een van de slachtoffers en een getuige kon geven, heeft de politie vier verdachten aangehouden.


Het eerste slachtoffer werd rond vijf uur in de middag door de vrouw benaderd. Ze vroeg de weg naar het ziekenhuis. Toen het 79-jarige slachtoffer uit Velp haar de weg wees, bedankte de vrouw door een nepketting om te hangen. Vermoedelijk is het slachtoffer tegelijkertijd van haar echte ketting bestolen. ...

GISTEREN 22|07

RIDDERKERK - Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Albert Cuypstraat in Ridderkerk, een meisje werd geschept door een auto en raakte gewond.

 

Een groep kinderen was aan het spelen en stak pardoes de weg over tussen de geparkeerde auto's vandaan, daarbij werd een meisje uit de groep geschept door een auto. De automobiliste had de kinderen niet opgemerkt en kon niet op tijd remmen en schepte de jongedame. Het kind is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De automobiliste is erg geschrokken net als de kinderen die het hebben zien gebeuren.

...

VRIJDAG 21|07

AMERSFOORT - De raadkamer heeft een besluit genomen over een op 8 juni aangehouden woninginbreker.


Op donderdag 8 juni werd er rond 01.00 uur door een alerte bewoner 112 gebeld dat er mogelijk bij haar buren op de Vrouwenpolder werd ingebroken. Ze werd wakker door geluid op straat en keek door het raam naar buiten. Ze zag bij de buren een man op de carport staan. Vervolgens zag ze de man door het raam op de eerste verdieping bij haar buren naar binnen klimmen.

 

Gealarmeerde politieagenten gingen snel ter plaatse. In de tussentijd zag de buurvrouw de man weer via de carport naar ...

VRIJDAG 21|07

AMERSFOORT - De recherche zoekt getuigen van een straatroof van zondag 16 juli op de Lageweg ter hoogte van het waterwingebied.

 

Zondagavond rond 23.00 uur reed een 20-jarige jongen uit Amersfoort met zijn fiets over de Lageweg. Ineens werd hij door een vermoedelijk blauwe Volkswagen Golf gesneden. In de auto zaten twee mannen die hem bedreigden. Ze wilden zijn spullen. Toen hij dat weigerde ontstond er een worsteling. Hierna zijn de twee verdachten zonder buit weggereden in de richting van de Rustenburgerweg.

 

Signalementen zijn:
Bestuurder:

-Lichtgetinte man;

-Ongeveer ...

Meer artikelen