Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:08:21 (inci) Buitenbrand Obrechtstraat Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
zaterdag 27 mei 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 26|05

RIDDERKERK - Aan 't Zwaantje in Ridderkerk is vrijdagmiddag rond 17:25 uur een (kleine) buitenbrand uitgebroken.

 

Bij aankomst van de brandweer bleek een gasfles tijdens het barbecueën in brand te zijn gevlogen. De brandweer laat de fles nu gecontroleerd leeg lopen met een expo meter in het water.

 

Er zijn geen gewonden gevallen. Echter was de barbecue direct over.

1/1

GISTEREN 26|05

COEVORDEN - In de Papaverstraat in Coevorden is vrijdagmiddag het lichaam van een man gevonden. Het lijkt volgens de politie om een natuurlijke dood te gaan. Het lichaam werd gevonden in een steeg achter de woningen.

 

De Papaverstraat werd na de vondst voor een deel afgezet en de politie begon een onderzoek naar de identiteit van het stoffelijk overschot en de doodsoorzaak. Het gaat om een man die in de buurt woont. Politiewoordvoerder Ernest Zinsmeijer geeft aan dat er volgens protocol onderzoek werd gedaan omdat de man op straat werd aangetroffen.

GISTEREN 26|05

ROTTERDAM - Vrijdagmiddag omstreeks 14:30 uur is er brand gemeld aan de Oostdijk in Rotterdam. De brand zou woeden bij het Dincky's schade. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.

 

De brand woedt in de gevel van het de loods. Isolatie en beplating staat in de brand. De brandweer is met twee hoogwerkers bezig de brand te bestrijden. De brandweer is bezig de gevel koel te houden met twee ladderwagens. Ook is er speciaal blusvoertuig opgeroepen.

GISTEREN 26|05

ZELHEM - Vrijdagmiddag omstreeks 13:00 uur is een wielrenner hard ten val gekomen aan de Hengeloseweg in Zelhem. De oorzaak van zijn val is onbekend.

 

Naast een aantal schaafwonden heeft de man onbekend letsel opgelopen, hij is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

1/1

GISTEREN 26|05

VEENENDAAL - Op dinsdag 23 mei 2017 om 08.45 uur is er een 16 jarig meisje mishandeld naar aanleiding van een verkeersconflict. Het meisje reed op haar bromfiets op de Jan Steenlaan in Veenendaal komende vanuit de Reede. Het meisje is mishandeld door een man.

 

Bent u getuige geweest van dit incident wilt u zich dan melden via 0900-8844. Of bent u de man waarnaar de politie op zoek is? Ook dan kunt u zich melden via 0900-8844. Vermeld hierbij het registratie nummer: 2017154039.

GISTEREN 26|05

RIDDERKERK - De hulpdiensten werden vrijdagmorgen omstreeks 11:40 opgeroepen voor een hulpverlening aan de Bosstraat in Ridderkerk.

 

Eenmaal ter plaatse bleek er in een woonhuis een kind te zijn opgevangen dat even ervoor aangereden was op straat. Ook is er een traumahelikopter met een mobiel medisch team opgeroepen om hulp te verlenen. Het kind is met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis per ambulance. Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.

GISTEREN 26|05

BARNEVELD - De brandweer van Voorthuizen is donderdagavond rond 22:20 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Koningsbergenweg op bedrijventerrein Harselaar.

 

Op een stuk braakliggend terrein nabij de rotonde met de Hanzeweg stond een auto volledig in de brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig door de brand verwoest werd. Op het braakliggend terrein waren duidelijke sporen van het crossen zichtbaar. De auto is afgesleept door een berger. De politie doet onderzoek.

GISTEREN 26|05

AMSTERDAM - De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt op donderdagavond 25 mei 2017 aan het Orlyplein in Amsterdam.

 

Even voor middernacht kwam een in het zwart geklede dader met capuchon de supermarkt op station Sloterdijk binnen. De dader was gewapend, bedreigde een medewerker en eiste geld. Daarop rende de medewerker uit schrik de zaak uit. De dader bleef bij de kassa achter, maar vertrok uiteindelijk zonder buit, omdat hij de kassa niet open kreeg. De gealarmeerde politie zocht in de omgeving naar het duo, maar dat leverde geen aanhouding ...

GISTEREN 26|05

ARNHEM - Een 46-jarige Arnhemmer is donderdagavond laat ernstig gewond geraakt nadat hij op de Velperweg in zijn woonplaats was aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.


Het ongeval gebeurde net voor middernacht ter hoogte van de Arbeidstraat. Het slachtoffer bleek niet aanspreekbaar en is met diverse verwondingen naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Volgens omstanders was het slachtoffer aangereden door een witte auto, vermoedelijk van het merk Mercedes. De automobilist was na de aanrijding ...

Meer artikelen